Kartoffel - Hvidløgspure (SKORDALIA) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
400 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
   
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4939 (1176 kcal)
KJ pr. Portion 4939 (1176 kcal)
Vægt ialt 614 gram
Vægt pr. Portion 614 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 804 KJ (191 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 15.0 gram
Kulhydrat 13.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)