Krydret citronkylling

Krydret citronkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling på ca. 1000 gram
3 løg
3 fedhvidløg
2.5 dl.mad olie
5 citronblade (kan undlades) eller erstattes af citronsaft
1 citron saften heraf
1 spsk.sambal olek
4 spsk.sojasauce
1 tsk.sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del kyllingen i 8 stykker og gnid stykkerne godt med salt og peber. Løgene pilles og skæres i tynde strimler. Hvidløgsfeddene pilles og hakkes fint.

Varm olien i en frituregryde. Brun kyllingestykkerne heri, til de bliver gyldne – tag dem herefter op og læg dem til afdrypning.

Varm 1 spsk. olie i en anden gryde og steg løg og hvidløg klare. rør de skyllede citronblade, citronsaften, sambal olek samt soja i og smag til med sukker, salt og peber. Til sidst kommes de afdryppede kyllingestykker i saucen, og alt snurrer for svag varme i ca. 15 minutter – eller til kyllingestykkerne er gennemstegt. Citronbladene fjernes inden servering.

Hertil passer: Ris og en grøn salat





karakterer:
Opskriften er vist 14168 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu