Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Guivetsi (Pasta med ost, tomat og oksekødsstrimler)

Guivetsi (Pasta med ost, tomat og oksekødsstrimler), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :




Ingredienser:
0.5 dl.olivenolie
1 ds.flåede tomater
1 stor fintskåret løg
l spsk.salt
0.75 spsk.peber *det skal være spsk.*
6-8 hele peberkorn
8-10 allehånde
 
500 g.pasta IKKE makaroni
 
0.5-1 kg.oksekødsstrimler
 


Opskrift:

Kødet, som er skåret i pæne strimler, brunes i olivenolie, løget tilsættes og simrer med i 2 min., derefter tilsættes ca. ½ dl. vand, krydderierne og de flåede tomater. Det koger for jævn varme til kødet er godt mørt (1½ - 2 timer)

Den kogte pasta og kødet kommes i et ildfast fad - drysses med mild ost, og gratiners i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.

Kan også laves i portionsskåle.

Tips:

Pas på retten ikke bliver for "stiv" - brug evt. ikke al pastaen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 22455 gange,
og udskrevet 604 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pia  -  2011-06-24 18:18:02
Super lækkert,kommer dog 1 ekstra dåse tomater i. Nogen der ved hvor kan man købe kritirakia?? har brugt dem jeg havde med hjem fra Kreta.


vinbonden  -  2008-02-11 23:22:48
Pastaen bør være græske "kritirakia" en type pasta som ligner ris men som er gode til at tage smag af kødet


Hej mæ dig  -  2007-05-14 17:03:43
Super lækkert :]


Amalie  -  0000-00-00 00:00:00
det er der lækkert