Stegt lammekølle med pancetta, salvie og rosmarin

Stegt lammekølle med pancetta, salvie og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammekølle (ca. 2 kg.)
1 citron saften heraf
1 håndfule frisk rosmarin grofthakket
1 håndfuldSalvie, frisk
 salt
 friskkværnet peber
1 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
80 g.pancetta eller røget bacon i skiver
 
Opskrift:
Skær ind i kødet, til du møder benet. Følg benet med kniven til begge sider, så du får en lomme mellem benet og kødet.

Prik huller i skindet 6-8 steder fordelt over køllen. Åbn snittede en smule med fingrene.

Knus halvdelen af salvien med hvidløget og 1 tsk. salt i en morter. Tilsæt derefter citronsaften, olivenolien, resten af salvien og den grofthakkede rosmarin.

Blandingen fyldes i hullerne og i "lommen" langs benet. Skub til sidst pancetta ekker røget bacon ind i alle åbninger.

Smør lidt olie på en forvarmet bradepande og læg køllen på den.

Steg køllen i ovnen ved 225 grader og vend køllen ca. hver halve time, til den er færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 7930 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu