Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt lammekølle med pancetta, salvie og rosmarin

Stegt lammekølle med pancetta, salvie og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
1 lammekølle (ca. 2 kg.)
1 citron saften heraf
1 håndfule frisk rosmarin grofthakket
1 håndfuld frisk salvie
 salt
 friskkværnet peber
1 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
80 g.pancetta eller røget bacon i skiver
 


Opskrift:

Skær ind i kødet, til du møder benet. Følg benet med kniven til begge sider, så du får en lomme mellem benet og kødet.

Prik huller i skindet 6-8 steder fordelt over køllen. Åbn snittede en smule med fingrene.

Knus halvdelen af salvien med hvidløget og 1 tsk. salt i en morter. Tilsæt derefter citronsaften, olivenolien, resten af salvien og den grofthakkede rosmarin.

Blandingen fyldes i hullerne og i "lommen" langs benet. Skub til sidst pancetta ekker røget bacon ind i alle åbninger.

Smør lidt olie på en forvarmet bradepande og læg køllen på den.

Steg køllen i ovnen ved 225 grader og vend køllen ca. hver halve time, til den er færdig.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 6278 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu