Kommentarer
prut99 - 2013-02-02 16:08:48 I stedet for at holde øje med grøden, kan man, når den er kogt op med mælken, placere den i en høkasse eller under en dyne og lade den hvile et par timer. Grøden kan herefter varmes i mikrobølgeovn (20 sek. pr. 100 gr.
eller på komfuret under omrøring. Glem ikke kanelsukker og smørklat
Det er jul hele året!
Lisa - 2012-02-09 17:29:15 Hvad med den gode gamle maner, med at sætte gryden i sengen, pakket ind i dynen, det har jeg gjort for mere end 70 år, høkassen var nu nummer et..............
Thorkil - 2012-02-06 18:01:06 Når den er kommen i kog,kan du sætte den ind i sofaen i en time, pakket godt ind i tæpper, så er den klar.
trine - 2011-12-08 16:36:43 kan kun blive til en 8 da der mangler vanillie i den opskrift...:D
og hvis der sidder nogen med samme smags løg som mig så skal der 1-1½ tsk in ;D
Steffen - 2011-11-24 13:59:29 Skal lave risengrød til 50 pers.
Kan det virkelig passe jeg skal bruge 25 liter mælk, 2,5 liter vand og over 3 kg ris?
Mon det kan laves i én gryde uden at brænde på? :)
H'et - 2011-03-22 16:32:32 Det ser mega lækkert ud får lyst til at lave det :)
Inge W - 2011-02-07 22:08:19 Jeg koger risene i vand1 time og kommer piskefløde i inden servering, så brænder der ikke på!
mig - 2010-08-30 18:10:17 jeg laver mad til min mor den ser lækker ud mmmm glæder mig til at smage den
Sofie - 2009-11-18 09:07:09 Skal det være sødmælk som bruges??
Bambi - 2009-09-06 17:57:34 En stor tak til momse1944 for hendes gode ide med at komme grøden i ovnen det er noget jeg vil for eftertiden dejlig nem måde at lave risengrød på
Christine - 2009-01-20 18:43:23 Det er ganske enkel, let og skøn opskrift! Selv jeg, der ikke er det store geni i et køkken, kunne lave en ganske god risengrød. Mange tak for hjælpen :)
momse1944 - 2009-01-08 15:24:58 Når mælken er tilsat og det er kommet i kog, kan man med fordel** sætte gryden i ovnen i ca. 1 timeved knap 100 grader, rør om i det 2-3 gange...
**fordelen er ,at det IKKE brænder på, som der absolut er risiko for på komfuret, uanset om du bruger en tykbundet gryde. Gruder med bakelit-hanke, kan godt tåle de knap 100 grader. God fornøjelse og velbekomme.
Frank - 2008-12-02 21:31:46 Risene skal koge længere tid i vand
Anja - 2008-10-06 01:31:50 Kan man egenligt fryse risengrød?
Amy - 2007-12-16 17:16:18 Mmh! den var rigtig god!
Den får helt klart et stort 10 tal!
Maren - 2007-11-24 19:58:18 den er super gode
kmn - 2007-09-05 15:38:56 den var kanon god tak skal du have
Peder - 0000-00-00 00:00:00 Spiser det en gang om ugen
- 0000-00-00 00:00:00 Sehr shön opskrift. Den smagte glimrende
- 0000-00-00 00:00:00 Rigtig god opskrift mine børn var vilde med den tak for det
Philip bergren - 0000-00-00 00:00:00 den var rigtig god . Det smagte fantastisk
|