Fiskefars næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Torskefilet uden skind
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Energi:
KJ total 7790 (1854 kcal)
KJ pr. Pers. 973 (231 kcal)
Vægt ialt 1896 gram
Vægt pr. Pers. 237 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 410 KJ (97 kcal)
Protein 12.1 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)