appelsiner skal og saft heraf2 appelsiner skal og saft heraf
400
g.
ricotta400 g. ricotta
75
g.
sukker75 g. sukker
3
æg3 æg
50
g.
mandler50 g. mandler
70
g.
sukat70 g. sukat
1
vanillestang1 vanillestang
Pynt: Pynt:
flormelis flormelis
Opskrift:
Mel og smør smuldres sammen. sammenpisket æg og vand tilsættes og det æltes sammen til en dej. Lad dejen hvile i køleskabet i en ½ time. Dejen rulles ud og kommes i en smurt tærteform ca 27 cm.
Mandlerne hakkes fint.
Alle ingredienserne til fyld blandes sammen og kommes i tærteformen. Bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i 40 minutter. Drysses med flormelis, når den er kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 39078 gange, og udskrevet 607 gange.
Kommentarer
Per - 2009-04-09 09:11:52 Ricotta er en slags ost, noget henad smøreost/flødeost, der kan bruges hytteost i stedet.
Henriette - 0000-00-00 00:00:00 Hvad er ricotta?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider