Saltkiksene knuses, og blandes med hakkede hasselnødder.
Æggehviderne piskes med sukker og bagepulver.
Det hele blandes og hældes i en springform.
Bages i 25 min. ved 175 grader C og afkøles.
Piskefløde piskes, og æggemassen blandes i.
Det hele hældes over den afkølede bund og sættes i fryseren.
Tips:
Den tages ud ca. en time før servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(36 stemmer)
Opskriften er vist 18645 gange, og udskrevet 332 gange.
Energi:
KJ total 12614 (3003 kcal)
KJ pr. Pers. 3153 (750 kcal)
Vægt ialt 796 gram
Vægt pr. Pers. 199 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1584 KJ (377 kcal) Protein 5.7 gram Fedt 23.1 gram Kulhydrat 37.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Betina - 2010-03-31 15:25:45 Synes der skulle være mere is ovenpå. Ellers go!
Lea - 2008-10-27 13:56:31 MUMS!!! Jeg elsker den kage :)
Kathrine - 2008-07-16 17:59:18 Lyder lækkert, men kunne der ikke stå lidt om hvordan man lægger den sammen(hvad skal oven på hvad),og hvordan den pakkes ned i fryseren...der er jo ikke et billede at gå ud fra...Glæder mig ti at lave den! På forhånd tak!!
Tommy - 0000-00-00 00:00:00 Den smager bare så godt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider