Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomatsuppe med pasta

Tomatsuppe med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : gismo

Indsendt :


Tomatsuppe med pasta, billede 4 Tomatsuppe med pasta, billede 1 Tomatsuppe med pasta, billede 2 Tomatsuppe med pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Karry
2 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Suppehorn Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 ds. Fiskeboller. konserves 1 ds. fiskeboller indeholder 400 g. heraf 290 g. drænet vægt
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde og svits løg og hvidløg ca. 2 min.

Drys karryen over og og lad den svitse med et par minutter.

Blend de flåede tomater og hæld dem i gryden.

Tilsæt bouillonen og kog suppen ca. 5 min.

Tilsæt pastaen og lad suppen koge i den tid det tager at koge pastaen.

Smag suppen til med salt og peber og server straks.



Tilsæt fiskeboller, kødboller eller skinketern, afhængig af hvad man bedst kan lide. Alle tre dele kan også blandes og tilsættes suppen.

Server med creme fraiche eller pisket fløde

Spis flute med kold smør evt. hvidløgssmør til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (51 stemmer)

Opskriften er vist 126823 gange,
og udskrevet 2867 gange.


Energi:
KJ total 6946 (1654 kcal)
KJ pr. Pers. 1736 (413 kcal)
Vægt ialt 2059 gram
Vægt pr. Pers. 514 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lisa  -  2015-11-04 18:17:27
Har netop lavet denne suppe, lige nu står den bare og snurre, inden længe kommes der suppehorn og skinketern i. Jeg valgte at bruge 1 dåse hakkede tomater + 2 Oxheart Giants tomater jeg havde i fryseren (egen avl naturligvis), jeg syntes den manglede lidt smag, så kom lidt paprika i og en god slat mørk balsamico i også, nøj hvor den smager godt nu. Da jeg har brugt "rigtige" tomater også har jeg også tilsat lidt sukker, det neutraliserer den syre der er i tomater.


JHR  -  2015-01-18 17:14:23
nam namhvor hvar det lækkert nu har jeg også smagt på mange forskælige supper. Denne her suppe står som en af de bedste supper.


Beth  -  2014-11-03 08:40:12
Dejlig suppe. Nem at lave. God med fiskeboller. Jeg brugte ikke vandet fra fiskebollerne, men det kan man sikkert godt.