Tomatsuppe med pasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Karry
2 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 ds. Fiskeboller. konserves 1 ds. fiskeboller indeholder 400 g. heraf 290 g. drænet vægt
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6946 (1654 kcal)
KJ pr. Pers. 1736 (413 kcal)
Vægt ialt 2059 gram
Vægt pr. Pers. 514 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)