Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















Græsk gryde med squash ( Fedtfattig )

Græsk gryde med squash ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :

Græsk gryde med squash  ( Fedtfattig ), billede 4 Græsk gryde med squash  ( Fedtfattig ), billede 1 Græsk gryde med squash  ( Fedtfattig ), billede 2 Græsk gryde med squash  ( Fedtfattig ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
   
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
4 tsk. Ingefær, frisk
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 laurbærblade
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Muskat
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Chili, stødt
   
3 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   


Opskrift:

Brun kødet uden brug af fedtstof, det der er i kødet er tilstrækkeligt. Tag kødet op.

Squash skæres i skiver og brunes i samme gryde i det fedtstof der nu er tilbage efter kødet. De brunede squash tages op af gryden.

Kødet kommes i gryden igen. Tilsæt de knuste hvidløg, revne ingefær og smulrede laurbærblade. Resten af krydderierne blandes og kommes i gryden. Det hele svitses et par min.

Bouillon tilsættes. Det småkoger 20-30 min.

Tilsæt squash og tomater. Det hele varmes igennem.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (285 stemmer)

Opskriften er vist 134575 gange,
og udskrevet 4616 gange.


Energi:
KJ total 4319 (1028 kcal)
KJ pr. Pers. 1079 (257 kcal)
Vægt ialt 1567 gram
Vægt pr. Pers. 391 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 275 KJ (65 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bibbe  -  2013-08-24 21:46:39
Skal der squash i to gange og hvordan skal det fordeles? Altså hvor meget skal brunes og hvor meget skal i til sidst?


Knudsen  -  2013-04-07 18:09:59
Smagte super godt..kanon med så mange krydderier. Vi fik ris til UHMMMMM


Hjemmebageren  -  2012-01-18 21:53:30
Det var desværre ingen succes ved vores store børn.


Karen Nielsen  -  2011-09-23 11:04:20
Der er ikke salt i opskriften. Jeg tilsatte salt, og retten smagte dejligt


  -  2010-10-03 14:53:23
fedt fattig? skulle det ikke være 3-7% kød


Heidi=)  -  2008-10-15 08:16:37
MUMS...... sikke en super god ret. Med saft og kraft og god smag. Prøvede tippet med ris til og lidt snittet iceberg. Bare så godt. Et sikkert hit hos os.


Nina M  -  2008-07-30 11:07:29
Fantastisk lækkert. Lavet med stor succes til et møde. Det duftede helt fantastisk. Er meget krydret (hvis det skulle komme bag på nogle), men sådan kan vi godt lide det herhjemme. Serverede ris til. Bliver absolut lavet igen!


tøzen  -  2008-06-30 12:10:17
det mangler noget, så jeg puttede 1 aubergine i skiver i... DET var godt! Super :)


Bennar  -  2008-06-24 11:30:44
Super opskrift!


camilla  -  2007-10-03 15:17:28
Hvilken kur???!


tina  -  2007-07-22 09:46:43
Kuren ????


Christina  -  0000-00-00 00:00:00
der må ikke spises tomater og oksekød under kuren


Andreas  -  2007-05-15 16:22:23
Alene duften,,, forsøgt med skivede kartofler i retten,, det var godt.. Og så kan man jo servere gedefeta til dem, der ikke har behov for at holde fedtprocenten nede..


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg savnede lidt mere fylde, så jeg serverede ris til


Gunnar Näsman  -  0000-00-00 00:00:00
Uhmm... Put lidt løg i og det bliver endnu bedre