Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Græsk gryde med squash (Fedtfattig) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
   
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
4 tsk. Ingefær, frisk
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 laurbærblade
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Muskat
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Chili, stødt
   
3 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   
Energi:
KJ total 4319 (1028 kcal)
KJ pr. Pers. 1079 (257 kcal)
Vægt ialt 1567 gram
Vægt pr. Pers. 391 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 275 KJ (65 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)