Græsk gryde med squash (Fedtfattig) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
   
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
4 tsk. Ingefær, frisk
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 Laurbærblade
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Chili, stødt
   
3 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   
Energi:
KJ total 4372 (1040 kcal)
KJ pr. Pers. 1093 (260 kcal)
Vægt ialt 1570 gram
Vægt pr. Pers. 392 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 278 KJ (66 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)