Oksekødet skæres i tern og brunes af på en varm pande.
Kog kødet mørt tildækket af vand ca 45 minutter. ( husk at komme salt i vandet )
Stil kødet til side når det er kogt. Gem kogevandet.
Pil og hak løgene fint.
Skyl peberfrugterne, fjern "kærnehuset" og skær peberfrugterne i tern.
Svits løg og peberfrugt i lidt margarine.
Steg cocktailpølserne på en pande.
Smelt margarinen, tilsæt paprika, koncentreret tomat og melet. Rør det godt sammem
Tilsæt kogevandet fra kødet lidt af gangen mens du pisker.
Fortsæt til saucen har rette konsistens. Saucen skal være ret tyk.
Tilsæt madkulør for at gøre saucen mørk.
Kom kødet, peberfrugterne, champignon, løg og pølser i saucen, og varm retten igennem.
Smag til med salt, og lidt peber.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(46 stemmer)
Opskriften er vist 135459 gange, og udskrevet 4599 gange.
Energi:
KJ total 15198 (3618 kcal)
KJ pr. Pers. 2533 (603 kcal)
Vægt ialt 2438 gram
Vægt pr. Pers. 406 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 623 KJ (148 kcal) Protein 11.1 gram Fedt 10.0 gram Kulhydrat 4.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
vbasse - 2011-12-05 19:38:22 Den smager rigtig godt. Lavede den med kartoffelmos første dag og med pasta anden dag. Kartoffelmosen var bedst men det kan sagtens nydes med pasta. Ris tror jeg ikke er et hit til denne.
mig - 2011-07-18 17:07:36 smager det godt
kirsten - 2011-03-27 17:20:17 Det bedste at servere til er kartoffelmos.
- 2009-09-10 10:04:54 hvad er besdst at servere den til??? Ris, pasta eller kartoffelmos
mig - 2007-12-02 17:31:22 den smager hammer godt (: (L)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider