Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Fedtfattige pølsehorn

Fedtfattige pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

MadpakkerRet : Madpakker

Hovedingrediens : Blandet kød

PølserFedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fedtfattige pølsehorn, billede 4 Fedtfattige pølsehorn, billede 1 Fedtfattige pølsehorn, billede 2 Fedtfattige pølsehorn, billede 3
Fotograf: Jytte  

Ingredienser:
3 dl.skummemælk
25 g.gær
2 tsk.groft salt
1 tsk.sukker
200 g.Cheasy Friskost naturel 6%
200 g.sigtemel
300 g.hvedemel
 
8 fedtfattige pølser
 


Opskrift:

Lun mælken i en gryde. Hæld det i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 16 stykker og rul dem ud med en kagerulle, så de bliver helt flade.

Skær de 8 pølser midt over, så du har 16 små pølser, læg så pølserne på dejstykkerne og rul dem sammen til horn.
Lad dem efterhæve på en plade med bagepapir i ca. 15 minutter.

Pensl hornene med vand og drys med sigtemel. Bag hornene midt i ovnen.

Bages ca. 12 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (176 stemmer)

Opskriften er vist 151730 gange,
og udskrevet 5917 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lene pedersen  -  2014-09-16 18:01:45
det er de bedste pølsehorn, og så er de nemme


Mai  -  2014-02-12 14:59:58
Så sigtemel skal ikke IND i dejen, men drysses over til sidst? Så dejen består kun af 300 g hvedemel?(når vi taler om mel)


Sandra  -  2012-06-01 19:10:23
Jeg har lavet pølsehorn efter denne opskrift endnu engang og igen med et fantastisk resultat! Det er en rigtig god opskrift!


Ole  -  2011-07-20 17:07:24
Hej! Hvad ville være bedst smagsmæssigt at bruge i stedet for Cheasy Friskost tror i? Cheasy Creme Fraise 6 % eller Buko Smelteost Light Natural 8 %? Jeg kan simpelthen ikke opstøve den omtalte Cheasy Friskost Naturel 6 % nogle steder... på forhånd tak


Tine  -  2011-06-19 14:43:30
Jeg har lige regnet på kalorieindholdet. Det er jo nok meget forskelligt hvilke pølser folk bruger, men jeg har regnet udfra en normal partypølse fra Coop Xtra - som absolut ikke er fedtfattig, alene pølsen giver 69 kcal pr. horn. Det gav i alt 200 kcal pr. pølsehorn. Så hvis man finder en "sund" pølse, burde man kunne få disse horn ned til 170 kcal pr. stk.


Rikke  -  2011-04-08 17:43:45
Dem vil jeg helt sikkert lave i weekenden, så kan jeg også tage dem med i skole på mandag! (:


Emil R.  -  2010-06-08 17:27:14
De ser super gode ud! dem skal jeg da prøve at lave (:


  -  2010-05-10 17:12:44
mmm de er gode.. har blandet kethup og sennep sammen og puttet i.. mmm de er gode :)


Anne  -  2010-02-07 18:24:24
De bedste og mest mushy fluffy lækre pølsebrød jeg nogensinde har smagt!!!


Rebecca  -  2009-11-20 21:52:58
De er super gode. Jeg bagte dem til/med børn, og de var et hit :-) Vi brugte dog durummel, da jeg ikke kunne finde speltmel... I morgen bager jeg dem med lidt grahamsmel også :-) Super gode! Og smager ikke af ost ;-)


  -  2009-11-13 19:05:04
Ja de ser da godt nok lækkre ud, og det er rigtigt at de er sunde. og de smager mega godt!....


MB  -  2009-10-31 15:14:33
Oksekødspølser eller pølser med stort kødindhold er gerne fedtfattige, tilgengæld er de ofte tørre og kedelige...


Monica  -  2009-10-19 22:04:53
Jeg lavede dem med 250 g grahamsmel og 250 g almindeligt mel og kvark istedet for friskost, og de blev super. Kan anbefales :)


Morten  -  2009-08-13 08:52:13
HVordan er kalorierne per hundrede gram? Det samme med fedtindhold?


Sandra  -  2009-08-10 20:35:00
Jeg syntes de blev lidt for salte, så vil nok nøjes en tsk groft salt næste gang.. Men bortset fra det er de rigtig rigtig gode!! Kan varmt anbefales


Putte  -  2009-08-09 17:57:51
Skal der ikke æg i?


Mette  -  2009-07-26 10:59:07
Det er en fantastisk lækker opskrift, og ungerne elsker den. Specielt osten er en god ide, det giver dem lige det ekstra pift der skal til for at de ikke bare er tørre og kedelige, som pølsehorn så tit kan blive. Kan klart anbefale denne opskrift til andre


LenaS  -  2009-02-02 11:20:52
SUPER Lækre <3 Verdens Bedste Pølse Horn ..


Anette  -  2009-01-19 17:10:43
Pølsehornene er også gode med groft mel.


Kamilla  -  2008-11-03 12:13:47
Svar til spr. omkring at undlade osten - Tror umiddelbart at de vil blive lidt tørre da der vil mangle væde. Hvis der er fordi man ikke kan lide ost skal det siges at frisk ost ikke smager ret meget af ost, og slet ikke når det kommer i en dej. Men kunne måske erstattes af noget Fromage frais (0,5%).


Laura (12 år)  -  2008-10-25 14:16:21
kan man undlade osten?


..  -  2008-09-14 19:20:11
nogen der ved hvor mange kalorier/kcal der ca. er i et pølsehorn?


Mor til 4  -  2008-08-15 22:33:52
Det der med fedtfattige pølser, menes der garanteret kalkun pølser. De har et lavt fedtindhold og kan købes mange steder. Så dem vidst sidst i Rema 1000. De kan godt spises :-)


amandamus  -  2008-08-06 23:44:13
Fedfattigt?????sikkert en god opskrift men ikke fedtfattig


Charlotte  -  2008-05-15 20:09:36
Er der nogen der kan fortælle mig hvor man kan købe fedtfattige pølser? Jeg har ledt overalt! de har ikke engang nogen i bilka!


Stine  -  2008-04-18 14:38:44
Nam nam. Jeg lader altså være med at tage 200 g. Cheasy Friskost naturel 6% 200 g. sigtemel i. Det smagte altså også godt :D


  -  2008-04-05 22:05:06
DetER DE BEDSTE, VI NOGLE SINDER, HAR SMAGT, OK


spørgsmål  -  2008-02-05 16:35:23
Hvad er det for noget Cheasy Friskost naturel ? er det ost


migmig  -  2008-01-09 19:10:34
gode pølsehorn prøv dem!! god fornøjelse....


Christina  -  2008-01-06 08:58:52
Super gode pølsehorn... De var et hit til natmad til min 20 års fødselsdag... Jeg bager dem tit... Giver lidt ekstra, når der kommer sigtemel i, i forhold til alm. pølsehorn.. Køb evt. en Tupperware trekantet beholder (bøtte), den er god til at forme dejen!


Kamilla  -  2007-12-29 01:20:07
Det er de bedste pølsehorn jeg nogensinde har fået, det bliver et 10tal herfra. Jeg skiftede Sigtemelen ud med fuldkornsmel og de blev bare rigtig gode og slet ikke tunge.


sofie  -  2007-11-12 19:08:33
Det lyder til at være en meget, lækker opskrift!


lækre faddo<33  -  2007-09-15 22:43:53
Vildt gode! Mmmm...


Nikoline  -  2007-09-09 16:41:31
Endelig blev de bagt, og MUMS de smager.. Jeg brugte 200g. multikorn i stedet for sigtemel, og så brugte jeg kethcup og oregano inden ved pølsen. De dufter utrolig lækkert, og bliver derfor ikke tørre inden i-og de kan spises uden dyppelse til madpakken.


Nikoline  -  2007-09-09 11:51:02
De ser super lækre ud. Dem skal jeg lave til fars madpakke :)


Sara  -  2007-09-04 17:05:28
tror i man kan undlade osten?


moster_tøz13  -  2007-08-22 17:58:53
de var bare så god


anna  -  2007-07-31 20:12:22
de smager dejligt


Rene k  -  2007-06-23 11:05:12
Rigtig god opskrift:) De bedste pølsehorn jeg har smagt til dato


Sarah  -  2007-05-13 17:10:06
Dem prøver jeg lige, giver en kommentar, når jeg har lavet dem.


Mia  -  2007-04-24 18:05:28
meget gode jeg elsker dem


Selina  -  2007-04-24 17:59:10
de se meget gode ud ummmmm


Jeg..<3  -  2007-04-20 15:49:25
Det ser godt ud jeg tror jeg ville spøre min mor om jeg ikke må lave dem..


Mette  -  2007-04-01 11:40:32
Jeg har haft held med at lave halv hvedemel/halv durummel. Det er blevet super. I dag skal jeg prøve med halv fuldkornsmel :)


pernille bækdahl  -  2007-03-31 17:49:55
ser vildt lækkert ud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Michelle  -  2007-02-24 12:45:50
De bedste pølsehorn, kan også laves med oregano og speltmel. Et alternativ til vegetarer er som skrevet længere blot at putte ketchup og sennep i :)


pige på 12 år  -  2007-01-24 20:00:55
det ser godt ud det skal jeg lave til min far


Jenny  -  0000-00-00 00:00:00
Glæder mig til at prøve dem. Jeg vil tilsætte lidt kerner eller groft mel af en slags, så bliver fiberindholdet højere. :-)


Trandebjerg  -  0000-00-00 00:00:00
Meget godt til madpakken


Mig  -  0000-00-00 00:00:00
De er enorm gode. det er en opskrift der bliver brugt flere gange..


Camilla N  -  0000-00-00 00:00:00
De er gode at fryse også. Hvis man ikke "slår" dejen for meget ned, når den har hævet, er den nemmere at rulle ud.


mimmi  -  0000-00-00 00:00:00
det er bare alletiders opskrift


Camilla  -  0000-00-00 00:00:00
MUMS de er bare gode. Dem kan jeg godt anbefale


Mad mutter Junior  -  0000-00-00 00:00:00
den er rigtigt god, det er noget jeg vil lave til min egen mad pakke når jeg starter i skolen ogen =)


Karen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg lægger lidt cheasy reven ost og lidt oregano v. pølserne. Giver et godt alternativ.


lone  -  0000-00-00 00:00:00
de er bare så dejlige og de holder sig friske og spændende længe, de er dejlige


shokou  -  0000-00-00 00:00:00
det er det beste jeg kender


Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Carina! Læs lige opskriften igen.


jettej  -  0000-00-00 00:00:00
rart med opskrifter hvor der er tænkt på fedtindhold.


light  -  0000-00-00 00:00:00
jeg fryser dem og de er stadig lige gode


light  -  0000-00-00 00:00:00
de er bare super gode


René  -  0000-00-00 00:00:00
Er der nogen der har erfaringer med at fryse dem?


Camilla  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at smøre dejen med sennep eller kethup inden du ruller dem om pølserne.


pernille 19år  -  0000-00-00 00:00:00
mht det med hvordan dejen kan rulles ud da ved jeg fra egne erfaringer at det er en god ide hvis man ruller dejen til en kugle og derefter "ruller" den ud med en kagerulle (self ikke alt dejen men delt op) og derefter tager man en pizza skære og "slicer" dejen ud. og der har du så dejen til at lægge dine pølser ned i


Carina  -  0000-00-00 00:00:00
Det tog uforholdsmæssig lang tid at lave dem. Dejen hævede i over 1 time. Der var alt alt for meget dej til det antal pølser, der er angivet. Savner også anvisning om, hvordan dejen rulles ud og skæres til "horn". Smager til gengæld godt!


Laila  -  0000-00-00 00:00:00
Perfekt. De holder sig friske længe -uhm


det er mig  -  0000-00-00 00:00:00
det opskrift elske jeg