Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langtidshævede grahamsflutes

Langtidshævede grahamsflutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Flutes 3 Flutes
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
15 gram Gær
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
550 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   


Opskrift:

Smuldr gæren og rør den ud i koldt vand. Tilsæt salt, grahamsmel og hvedemel. Rør dejen sammen. Dejen skal være ret lind og skal IKKE æltes. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet ca. 12 timer.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord og form den til 3 lange flûtes med mel på hænderne. Læg dem på en plade med bagepapir eller i en flûtes form. Giv hver flûtes 3 snit på skrå og lad dem efterhæve ca. ½ time.

Tænd ovnen på 225 grader. Bag flûtene midt i ovnen ca. 25 minutter, de skal være sprøde og let gyldne. Pensl 2 gange med koldt vand under bagningen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (14 stemmer)

Opskriften er vist 24993 gange,
og udskrevet 991 gange.


Energi:
KJ total 9613 (2288 kcal)
KJ pr. Flutes 3204 (762 kcal)
Vægt ialt 1171 gram
Vægt pr. Flutes 390 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 820 KJ (195 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 42.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lone  -  2009-07-29 18:43:24
Super lette at lave - virkelig lækre, sprøde og rustikke flutes - kan klart anbefales