Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammeschnitzler med stegte rodurter

Lammeschnitzler med stegte rodurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 lammeschnitzler (skåret af køllen)
 lidt olie eller smør
 salt
 peber
 evt. 1 fed presset hvidløg
4 storekartofler
2-3 gulerødder
1 storpersillerod eller pastinak
25 g.smør
 salt
 peber
 evt. hakket persille
 


Tilbehør:
godt brød og evt. en salat
Opskrift:

Skræl alle rodurterne og riv dem groft. Kom det hele i et viskestykke og pres al væden ud ved at “vride” viskestykket helt stramt omkring.

Varm smørret på en stor pande og kom de revne urter på i lidt høje “klatter”. Pres dem flade og i facon og steg dem ca. 8 minutter på hver side. Drys med salt og peber mens de bages. Brug evt. to pander. Hold dem varme i en lun ovn.

Rids kanten på kødet og gnid med hvidløg og krydderier. Steg dem 2-3 minutter på hver side til sidst. Server med de varme rodfrugt-kager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6371 gange,
og udskrevet 135 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu