Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Melanzana alla Parmigiana

Melanzana alla Parmigiana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
3 æg
3 auberginer
200 g.hvedemel
200 g.mozzarella ost
200 g.parmesanost
1 dl.olivenolie
300 g.flåede tomater
 basilikum
 


Opskrift:

De flåede tomater purereres og varmes med olie og basilikumblade og salt. Tre hele æg piskes sammen med et glas vand og lidt salt til en panering. Skræl auberginerne og skær dem i skiver på langs. Skiverne udvandes med salt, dyppes i æggemassen, vendes derpå i mel, og steges et par minutter. Når de er gyldne lægges de lagvis i et ildfast fad med den varme tomatsauce, mozzarella, basilikum og den revne parmesan. Øverst lægges nogle smørklatter og nogle hele basilikumblade. Bages i 5-10 minutter ved 180-200 grader til overfladen er gylden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5931 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu