Skær grøntsagerne i skiver på skrå og pensl dem med lidt olie og salt og peber, og gnid lidt hvidløg på dem.
Lav en lille pose af folie. Grill/steg grøntsagerne på hver side og læg dem i posen i ca. 10 minutter på varmen. Når de er klare vendes de med lidt frisk rucola og olie.
Kødet (udskæringer fra en lammeryg, red.) gnides med hvidløg og grilles/steges efter behag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7476 gange, og udskrevet 104 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider