Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kreoler piroger

Kreoler piroger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Oprindelsesland : Créole

CréoleIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
10 dl.hvedemel
2 spsk.sukker
180 g.koldt smør el margarine
2.5 dl.kold mælk
1 æg
 
 Fyld:
1 løg
1 grøn peberfrugt
2 stilkebladselleri
50 g.smør
3 fedhvidløg
750 g.svine- eller oksefars
2 laurbærblade
2 tsk.cajun krydderimix
2 ds.flåede tomater
2 spsk.hakket persille
 


Opskrift:

Skær smørret i små stykker og smuldr det i mel og sukker. Saml dejen hurtigt med mælken. Stil dejen koldt i 30 min.

Hak og svits grøntsagerne i 3-4 min. Brun kødet og tilsæt hvidløg, laurbær, cajunkrydderi og tomat. Lad det simre i 20 min. Køl kødet og tilsæt persille.

Del dejen i 6 kugler og rul ud til 1½ cm tyk. Fordel fyldet midt på hver cirkel, pensl kanten med vand og luk sammen med en gaffel. Prik et par huller i dejen. Pensl med sammenpisket æg.

Bages i en forvarmet ovn, ved 200 g i ca 20 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13616 gange,
og udskrevet 297 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

op136807 portugal  -  0000-00-00 00:00:00
meget gode