koldt smør el margarine180 g. koldt smør el margarine
2.5
dl.
kold mælk2.5 dl. kold mælk
1
æg1 æg
Fyld: Fyld:
1
løg 1 løg
1
grøn peberfrugt1 grøn peberfrugt
2
stilke
bladselleri2 stilke bladselleri
50
g.
smør50 g. smør
3
fed
hvidløg3 fed hvidløg
750
g.
svine- eller oksefars750 g. svine- eller oksefars
2
laurbærblade2 laurbærblade
2
tsk.
cajun krydderimix 2 tsk. cajun krydderimix
2
ds.
flåede tomater2 ds. flåede tomater
2
spsk.
hakket persille2 spsk. hakket persille
Opskrift:
Skær smørret i små stykker og smuldr det i mel og sukker.
Saml dejen hurtigt med mælken. Stil dejen koldt i 30 min.
Hak og svits grøntsagerne i 3-4 min. Brun kødet og tilsæt hvidløg, laurbær, cajunkrydderi og tomat.
Lad det simre i 20 min. Køl kødet og tilsæt persille.
Del dejen i 6 kugler og rul ud til 1½ cm tyk. Fordel fyldet midt på hver cirkel, pensl kanten med vand og luk sammen med en gaffel. Prik et par huller i dejen.
Pensl med sammenpisket æg.
Bages i en forvarmet ovn, ved 200 g i ca 20 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14211 gange, og udskrevet 327 gange.
Kommentarer
op136807 portugal - 0000-00-00 00:00:00 meget gode
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider