Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsbrød med nødder

Farsbrød med nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.magert hakket kalve- og svinekød
50 g.hasselnøddekerner
1 stilkbladselleri
1 lille løg
2 spsk.rasp
1.5 dl.mælk
1 æg
0.5 tsk.stødt koriander
0.5-1 tsk.salt
 peber
 
2 dl.bouillon
100 g.vindruer
1 dl.fløde 13 %
1 tsk.majsstivelse
2-3 spsk.portvin
 


Opskrift:

Hak nødder og bladselleri. Pil og hak løget fint. Rør kødet med nødder, bladselleri, løg, rasp, mælk, æg og koriander, salt og peber. Lad farsen hvile koldt ca. 15 minutter, inden den formes til et brød.

Læg farsen i en lille bradepande eller ovnfast fad og hæld bouillon ved. Sæt fadet i ovnen på midterrillen ca. ¾ time ved 175 grader, til fasen er gennemstegt.

Si skyen op i en gryde. Efterbrun farsbrødet ca. 5 minutter ved 225 grader.

Sauce:
Halver druerne og tag stenene ud. Varm skyen op og tilsæt druerne. Rør fløde og majsstivelse sammen og hæld jævningen i gryden. Kog saucen igennem i og smag til med portvin, salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13496 gange,
og udskrevet 308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sanne  -  2013-01-04 12:30:30
Prøvede den igår. Undlod vindruer og koriander. Det smagte heeeelt fantastisk!!!! Fik en simpel salat og kogte kartofler til. Selv mine drenge på 5 og 7 (som ellers er meget kræsne) var vilde med kødet! :)