Riv kartoflerne fint.
Bland dem med kød, løg, hvidløg, mælk, salt og peber.
Lad farsen hvile koldt 15 minutter.
Pestofyld:
Blend alt med stavblender eller i foodprocessor.
Bred farsen ud i en plade på bagepapir, ca. 25x25 cm.
Brug en paletkniv, så farsen bliver ensartet tyk.
Bred pestoen ud over farsen.
Rul den sammen som en roulade ved hjælp af bagepapiret.
Knib sammenføjningerne sammen og læg farsbrødet i en lille bradepande med sammenføjningen nedad.
Steg farsbrødet ca. 40 minutter ved 200 grader på midterrillen.
Tips:
Farsbrødet kan spises varmt eller koldt.
Helt nylavet er det lidt svært at skære, så lad det hvile ½ time under folie.
Tilbehør kan være salat og brød, ris eller pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8748 gange, og udskrevet 219 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider