Pestokrydret farsbrød

Pestokrydret farsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
600 g.hakket oksesmåkød
100 g.kogte kartofler
1 lille løg
1 fedhakket hvidløg
1 tsk.salt
 peber
 
 Fyld:
100 g.kogte kartofler
2 spsk.grovhakket frisk basilikum
1 spsk.grovhakket persille
1 fedhvidløg
1.5 dl.revet parmesanost
1 dl.pinjekerner
0.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Riv kartoflerne fint. Bland dem med kød, løg, hvidløg, mælk, salt og peber. Lad farsen hvile koldt 15 minutter.

Pestofyld:
Blend alt med stavblender eller i foodprocessor.

Bred farsen ud i en plade på bagepapir, ca. 25x25 cm. Brug en paletkniv, så farsen bliver ensartet tyk. Bred pestoen ud over farsen. Rul den sammen som en roulade ved hjælp af bagepapiret. Knib sammenføjningerne sammen og læg farsbrødet i en lille bradepande med sammenføjningen nedad.

Steg farsbrødet ca. 40 minutter ved 200 grader på midterrillen.

Tips:

Farsbrødet kan spises varmt eller koldt. Helt nylavet er det lidt svært at skære, så lad det hvile ½ time under folie.

Tilbehør kan være salat og brød, ris eller pasta.


karakterer:
Opskriften er vist 9020 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu