Italiensk farsbrød med pastasalat

Italiensk farsbrød med pastasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket kalv og flæsk
2 skiverfranskbrød i tern uden skorpe
1 dl.sødmælk
1 tsk.tørret oregano
 salt
 peber
50 g.reven ost
1 løg finthakket
0.5 bdt.forårsløg kun toppen finthakket
2 hårdkogte æg halveret
0.5 peberfrugt i tern
50 g.mandelflager
1 tomat i tern
3 spsk.god olivenolie
1 spsk.balsamico
0.5 bdt.grønne asparges kogte i mindre stykker
80 g.tørret pasta
0.5 pt.basilikum
 
Opskrift:
Brødet udblødes i mælk sammen med oregano i ca. 10 min. Blandes med fars og tilsmages med salt, peber, samt det halve af forårsløgtoppene. Stilles koldt 30 min. Æggene koges. Peberfrugt og løg sauteres i olie og smages til med s/p. Pastaen koges al dente. Farsen bredes ud og fyldes med halve overskårne æg, samt de sauterede grøntsager. Lukkes sammen og formes til et brød. Drysses med reven ost. Bages i ovn ved 200 grader i ca. 40 min. Når der kommer lys saft ud er den færdig. Asparges koges. Bland olivenolie, balsamico, hakket basilikum, tomat, de kogte aspargesstykker og pasta. Bland godt og smag til med salt og peber. Serveres til ”brødet”.





karakterer:
Opskriften er vist 35003 gange,
og udskrevet 804 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-10 14:42:06
Farsbrødet skal have ca. dobbelt så længe i ovnen, hvis man laver til mange pers. : )