Lammeschnitzler a la ossobuco

Lammeschnitzler a la ossobuco, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6-8 tynde skiver lammesteaks af lammekølle
1-2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
1.5 spsk.olivenolie
3-4 stilkebladselleri
1 ds.flåede hakkede tomater med hvidløg
 evt. ekstra presset hvidløg
1 citron revet skal heraf
 
Opskrift:
Dup kødet tørt og klip små hakker i kanten (så krøller de ikke under bruningen). Vend dem i krydret mel. Brun stykkerne et par ad gangen i olien i en tykbundet gryde. Tag dem op.

Snit bladsellerien i skiver og vend dem i olien. Kom de flåede tomaterne ved og evt. ekstra hvidløg.

Læg kødet ned i saucen og lad det simre under låg 45-60 minutter til kødet er godt mørt.

Smag til og server med et drys strimlet citronskal.

Serveres med cous cous tilberedt efter anvisning på pakken (1 spsk. olie, 2 dl cous cous og 1 dl vand) blandet





karakterer:
Opskriften er vist 9778 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu