Hak kød og løg på kødhakkeren.
Rør fiskefarsen med maizena, mælk, æggehvider og krydderier. Form farsen til et brød og læg det på et stykke bagepapir.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver og læg dem sammen med porrerne i fine ringe i et ovnfast fad. Hæld bouillonen over og sæt kartoffelfadet i en 200 grader C. alm. ovn.
Efter 20 min. sættes fiskebrødet også ind i ovnen og begge dele bages videre i ca. 60 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 38046 gange, og udskrevet 1061 gange.
Energi:
KJ total 4751 (1131 kcal)
KJ pr. Pers. 1187 (282 kcal)
Vægt ialt 1868 gram
Vægt pr. Pers. 467 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 254 KJ (60 kcal) Protein 6.6 gram Fedt 0.5 gram Kulhydrat 7.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider