Fiskefarsbrød med kartofler

Fiskefarsbrød med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Fiskefarsbrød med kartofler, billede 4 Fiskefarsbrød med kartofler, billede 1 Fiskefarsbrød med kartofler, billede 2 Fiskefarsbrød med kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Torskefilet uden skind
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
1.5 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Muskat
Timian, tørret
   
500 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Opskrift:
Hak kød og løg på kødhakkeren. Rør fiskefarsen med maizena, mælk, æggehvider og krydderier. Form farsen til et brød og læg det på et stykke bagepapir.

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver og læg dem sammen med porrerne i fine ringe i et ovnfast fad. Hæld bouillonen over og sæt kartoffelfadet i en 200 grader C. alm. ovn.

Efter 20 min. sættes fiskebrødet også ind i ovnen og begge dele bages videre i ca. 60 min.


karakterer:
Opskriften er vist 39345 gange,
og udskrevet 1083 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4751 (1131 kcal)
KJ pr. Pers. 1187 (282 kcal)
Vægt ialt 1868 gram
Vægt pr. Pers. 467 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 254 KJ (60 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 0.5 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu