hakket okse- og flæskekød1000 g. hakket okse- og flæskekød
2
æggehvider2 æggehvider
1
dl.
oksesbouillon1 dl. oksesbouillon
salt salt
peber peber
fedtstof til stegning fedtstof til stegning
Endvidere: Endvidere:
250
g.
markchampignoner250 g. markchampignoner
1
stort løg1 stort løg
1
grøn peberfrugt1 grøn peberfrugt
2-3
tomater2-3 tomater
Opskrift:
Ælt det hakkede kød med æggehvide og bouillon. Form det til én stor bøf. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande. Brun bøffen ved god varme. Dæmp varmen og lad den stege helt færdig, før den vendes (på et grydelåg) og steges færdig på den anden side. Tag den af varmen og hold den varm. Kom pillet, grofthakket eller skivet løg på panden sammen med rensede delte svampe. Lad det snurre i nogle minutter. Bland ringe af den grønne peberfrugt i og tilsæt tomaterne skåret i både. Varm det igennem og smag til. Fordel svampeblandingen på den store bøf. Råstegte, kogte eller bagte kartofler kan serveres til sammen med en tomatsalat.
Tips:
Hvis De mangler sovs, kan panden koges af med lidt bouillon og fløde og jævnes til sovs.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11727 gange, og udskrevet 217 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider