Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsbrød med svampe

Farsbrød med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.hakket okse- og flæskekød
2 æggehvider
1 dl.oksesbouillon
 salt
 peber
 fedtstof til stegning
 
 Endvidere:
250 g.markchampignoner
1 stort løg
1 grøn peberfrugt
2-3 tomater
 


Opskrift:

Ælt det hakkede kød med æggehvide og bouillon. Form det til én stor bøf. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande. Brun bøffen ved god varme. Dæmp varmen og lad den stege helt færdig, før den vendes (på et grydelåg) og steges færdig på den anden side. Tag den af varmen og hold den varm. Kom pillet, grofthakket eller skivet løg på panden sammen med rensede delte svampe. Lad det snurre i nogle minutter. Bland ringe af den grønne peberfrugt i og tilsæt tomaterne skåret i både. Varm det igennem og smag til. Fordel svampeblandingen på den store bøf. Råstegte, kogte eller bagte kartofler kan serveres til sammen med en tomatsalat.

Tips:

Hvis De mangler sovs, kan panden koges af med lidt bouillon og fløde og jævnes til sovs.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11233 gange,
og udskrevet 189 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu