hakket kalv og flæsk 12% fedt350 g. hakket kalv og flæsk 12% fedt
0.5
løg finthakket0.5 løg finthakket
2
æg2 æg
salt salt
peber peber
lidt
revet muskatnød lidt revet muskatnød
rasp rasp
2
spsk.
vand2 spsk. vand
400
g.
nye kartofler400 g. nye kartofler
2
dl.
mornaysauce2 dl. mornaysauce
0.5
potte
persille finthakket0.5 potte persille finthakket
Opskrift:
Hakkekødet blandes med løg, æg, vand og til smages med salt, peber og muskatnød.
Formes som et brød og drysses med rasp. Bages i ovn ved 175 g i 40 min, eller til saften som pibler ud er klar og ikke rødlig. Kartoflerne koges i letsaltet vand. I en gryde varmes mornaysaucen og tilsættes persille og krydres.
Farsbrød kan efter din egen smag tilsættes krydderurter og finthakkede grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(8 stemmer)
Opskriften er vist 17314 gange, og udskrevet 344 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider