champignon grofthakket100 g. champignon grofthakket
0.5
finthakket løg0.5 finthakket løg
3
dl.
svinebouillon3 dl. svinebouillon
maizena maizena
1
spsk.
olie1 spsk. olie
salt salt
peber peber
400
g.
nye kartofler400 g. nye kartofler
Opskrift:
Kartoflerne sættes over at koge i letsaltet vand. Rør fars, æg, mel, løg og krydderier sammen. Form til et aflang brød og læg på smurt ildfast fad. Drys med rasp henover. Sæt fadet i ovn og bag ved 180 grader i ca. 25 min. Champignon og løg sauteres af og tilsættes bouillon. Koges op og jævnes. Smag til med salt og peber. Skær nogle pæne skiver og server sammen med de kogte kartofler samt svampesaucen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 19182 gange, og udskrevet 540 gange.
Kommentarer
Anja - 0000-00-00 00:00:00 Hvis man tilsætter kødet lidt paprika, udelukkende bruger hakket oksekød og fylder midten af farsbrødet med persille....Så er den super! Børnene elskede det.. Dog var det ikke alle der brød sig om saucen, men den kan jo erstattes af en anden.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider