Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Basilikumfarsbrød

Basilikumfarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
250 g.hakket svinekød
2 dl.rasp
1 helt æg
2 dl.mælk
1 tsk.salt
1 tsk.basilikum
250-500 g.friske champignoner
50-75 g.margarine/smør
 


Opskrift:

Det hakkede kød blandes med rasp og æg. Mælk og krydderier røres sammen og tilsættes lidt efter lidt. I et smurt, ildfast fad lægges et lag fars. rå, rensede champignoner lægges på og dækkes med fars. Retten overhældes med smeltet smør/margarine eller smørklatter lægges på. Fadet dækkes med låg eller folie og bages i ovnen 1 time ved 175 grader. Hertil serveres flødestuvede champignoner eler spinat og kogte karotter, vendt i smør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24803 gange,
og udskrevet 748 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-10-10 23:01:45
Der er gluten i rasp!


mønboen  -  2009-02-02 09:17:08
Hmm, ikke meget basilikum. Prøv med 1-2 håndfulde friske blade klippet ud over champignonerne!!!


Maria  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager godt. Jeg brugte 250 g champignons, og de fyldte ret meget i forhold til, hvor meget fars, der var. Hvis man bruger 500 g, tror jeg ikke, farsen kan dække dem.