Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Basilikumfarsbrød

Basilikumfarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
250 g.hakket svinekød
2 dl.rasp
1 helt æg
2 dl.mælk
1 tsk.salt
1 tsk.basilikum
250-500 g.friske champignoner
50-75 g.margarine/smør
 
Opskrift:
Det hakkede kød blandes med rasp og æg. Mælk og krydderier røres sammen og tilsættes lidt efter lidt. I et smurt, ildfast fad lægges et lag fars. rå, rensede champignoner lægges på og dækkes med fars. Retten overhældes med smeltet smør/margarine eller smørklatter lægges på. Fadet dækkes med låg eller folie og bages i ovnen 1 time ved 175 grader. Hertil serveres flødestuvede champignoner eler spinat og kogte karotter, vendt i smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25409 gange,
og udskrevet 768 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-10-10 23:01:45
Der er gluten i rasp!

mønboen  -  2009-02-02 09:17:08
Hmm, ikke meget basilikum. Prøv med 1-2 håndfulde friske blade klippet ud over champignonerne!!!

Maria  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager godt. Jeg brugte 250 g champignons, og de fyldte ret meget i forhold til, hvor meget fars, der var. Hvis man bruger 500 g, tror jeg ikke, farsen kan dække dem.