magert hakket kalve- og skinkekød 300 g. magert hakket kalve- og skinkekød
1
æg 1 æg
1
revet løg 1 revet løg
1
stor revet gulerod 1 stor revet gulerod
1
spsk.
hvedemel1 spsk. hvedemel
salt salt
peber peber
2
tynde porrer 2 tynde porrer
evt.
danskvand evt. danskvand
Opskrift:
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og spæd med danskvand til farsen har den rette konsistens.
Kog porrerne møre i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
Læg halvdelen af farsen i en lille folieform.
Skær porrerne i passende stykker og pres dem ned i farsen. De skal ligge på den lange led.
Dæk med resten af farsen.
Læg alufolie over og bag i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.
Serveres med kogte kartofler og gulerødder. Brug væden fra farsbrødet til sovs.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(9 stemmer)
Opskriften er vist 58898 gange, og udskrevet 1665 gange.
Kommentarer
- 2010-06-24 17:33:24 med hvidløg og muskat - så er det en fantastisk spise - dertil nye kartofler, råkost og persillesovs... MUMS et festmåltid
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider