Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsbrød og agurkesalat

Farsbrød og agurkesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
75 g.ris
1.5 dl.vand
0.5 tsk.groft salt
250 g.magert hakket flæskekød
250 g.hakket oksekød (evt. lammekød)
1 æg
1 dl.mælk
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Fyld:
2 spsk.friskhakket persille
0.5-1 fedhvidløg
1 lille løg
100 g.ost (evt. feta)
20 g.smør
 
4 dl.yoghurt
0.5-1 fedhvidløg
0.5-1 tsk.salt
 friskkværnet peber
1 agurk i små tern (evt. revet )
 


Opskrift:

Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låg på og kog risene ved svag varme ca. 12 min. Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu ca. 12 min.

Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte, let afkølede ris.

Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri. Smør et ovnfast fad, og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over farsbrødet, og bag retten midt i ovnen ved 180 grader i 50 minutter.

Agurkesalat med yoghurt:
Smag yoghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketern heri. Stil salaten koldt indtil serveringen.

Tips:

I stedet for lammekød kan anvendes oksekød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10225 gange,
og udskrevet 234 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-07-10 18:07:13
og lagde bacon ovenpå


  -  2015-07-10 18:06:50
Mums. Tilsatte lidt tørret og pulveriseret rørhat til farsen, det tog den bestemt ikke skade af.