Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsbrød med spinat og feta

Farsbrød med spinat og feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Farsbrød med spinat og feta, billede 4 Farsbrød med spinat og feta, billede 1 Farsbrød med spinat og feta, billede 2 Farsbrød med spinat og feta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Spinat, frisk nippet for stilke
1 Salatløg 1 mellemstort salatløg vejer ca. 200 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Kalv og flæsk. hakket 16%
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Merian tørret
   
100 gram Feta. 40+
   


Opskrift:

Skyl spinaten grundigt og fjern de groveste stilke. Pil og hak løget. Smelt smørret og lad løget svitse heri. Tilsæt spinaten og lad den dampe, til det netop falder sammen.

Bland kødet med rasp og rør æggene i et ad gangen. Rør mælk i. Krydr med salt, peber, knust hvidløg og merian.

Tryk spinaten fri for væde og bland den i farsen sammen med feta.

Kom farsen i en form (1½ l) beklædt med bagepapir. Bag farsbrødet i 1-1 ¼ time ved 200 grader C. alm. ovn i den nederste halvdel af ovnen.

Server med kartofler og persillesmør eller brød og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 52369 gange,
og udskrevet 1463 gange.


Energi:
KJ total 8862 (2110 kcal)
KJ pr. Pers. 2215 (527 kcal)
Vægt ialt 1362 gram
Vægt pr. Pers. 340 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 650 KJ (154 kcal)
Protein 11.0 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kathrine  -  2016-10-08 19:33:50
Tror at man med fordel kan tilføje farsen stenfri oliven


Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Tilsæt champignons..smager rigtig godt! Mums...