Skyl spinaten grundigt og fjern de groveste stilke. Pil og hak løget. Smelt smørret og lad løget svitse heri. Tilsæt spinaten og lad den dampe, til det netop falder sammen.
Bland kødet med rasp og rør æggene i et ad gangen. Rør mælk i. Krydr med salt, peber, knust hvidløg og merian.
Tryk spinaten fri for væde og bland den i farsen sammen med feta.
Kom farsen i en form (1½ l) beklædt med bagepapir. Bag farsbrødet i 1-1 ¼ time ved 200 grader C. alm. ovn i den nederste halvdel af ovnen.
Server med kartofler og persillesmør eller brød og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(12 stemmer)
Opskriften er vist 56868 gange, og udskrevet 1531 gange.
Energi:
KJ total 8862 (2110 kcal)
KJ pr. Pers. 2215 (527 kcal)
Vægt ialt 1362 gram
Vægt pr. Pers. 340 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 650 KJ (154 kcal) Protein 11.0 gram Fedt 10.4 gram Kulhydrat 5.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Kathrine - 2016-10-08 19:33:50 Tror at man med fordel kan tilføje farsen stenfri oliven