Bland tingene til farsen og form den til et brød. Læg farsbrødet i et ildfast fad. og rids det 3 – 4 gange på tværs som til franskbrød. Stik feta ned i farsen. Sæt fadet i midten af ovnen og sænk varmen til 175°. Steg det ca. ½ time, til det er gennemstegt.
Del salaten, skær æblet og agurken i strimler. Bland grønsagerne med rosiner. Smag yoghurten til med hvidløg, salt og peber og hæld den over.
basmatiris kogt med gurkemeje serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12690 gange, og udskrevet 219 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider