Farsbrød med grønsager
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Havregrynene udblødes i mælken.
Skinkekødet, fintrevet løg, timian, salt og peber tilsættes, og farsen røres sammen.
Persilleroden skrælles og rives groft. Bønnerne skæres i små stykker på ca. 1 cm. Persillerod og bønner koges i letsaltet vand i 3-5 min. Afdryppes og afkøles. De kogte grønsager og majskernerne røres i farsen. Farsen lægges i et smurt ildfast fad og formes til et brød. Tomatpuréen smøres over farsbrødet. Farsbrødet bages i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille. Servering: Farsbrødet serveres med hasselbackkartofler og evt. salat eller coleslaw. |
|
Opskriften er vist 266847 gange,
og udskrevet 8526 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (112 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2018-04-04 17:59:37 Flødekartofler passer også godt til. :-) Edith - 2014-01-18 11:26:11 Lækkert farsbrød! Persilleroden giver en dejlig smag. Smager ikke mindre godt dagen efter. RMC - 2012-03-28 19:03:51 Rigtig rigtig lækkert unger er ikke meget for grøntsager men på den her måde så spiser de bare op. så tak her fra hello - 2011-12-10 15:58:20 super lækkert den smager bare super pragtfuld<3 Missrefsgaard - 2011-10-20 19:14:35 Ganske udemærket ret, men vil nok tilføje flere krydderier næste gang så den smager af lidt mere, brugter ærter i stedet for majs og kom hvidløg og chili i. tænker paprika måske ville være godt næste gang :D marianne - 2010-01-22 12:51:31 prøv med kyllingefars istedet for svinekød, det er rigtig lækkert Aneik - 2009-02-22 13:41:50 Smager rigtigt godt og er meget nemt at lave. Kan varmt anbefales også som gæstemad. anonym - 2007-11-19 10:37:49 ok jeg - 2007-10-03 14:54:58 udskift majs med ærter, lækkert netop med persillerod, som bruges alt for lidt anonym - 2007-04-02 18:41:31 det smager godt Matte - 2007-03-16 13:44:51 Smager godt...ikke så specielt i smagen...men smager godt. Persilleroden kan undlades mig - 2007-03-05 14:25:15 brug hvad du har af grønsager, og prøv at tilsætte lidt hvidløgs-pulver. Josefine - 2005-01-01 01:01:01 Guf! Det lyder bare rigtig lækkert! 10' er herfra:-) Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Super farsbrød! Persilleroden kan med succes udskiftes med pastinak sanne - 2005-01-01 01:01:01 den er meget god og let at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne