lille hakket zittauerløg 1 lille hakket zittauerløg
100
g.
fetaost 100 g. fetaost
20
g.
smør 20 g. smør
Agurke salat: Agurke salat:
4
dl.
yoghurt naturel 4 dl. yoghurt naturel
1
fed
knust hvidløg 1 fed knust hvidløg
0.5-1
tsk.
groft salt 0.5-1 tsk. groft salt
peber peber
1
agurk i små terninger 1 agurk i små terninger
Opskrift:
Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog, og kog risene efter anvisningen på pakken.
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte, let afkølede ris.
Fyld:
Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri. Smør et ovnfast fad, og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars.
Fordel smørklatter over farsbrødet, og bag det midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.
Agurkesalat
Smag yoghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketerningerne heri. Stil salaten koldt indtil servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(31 stemmer)
Opskriften er vist 57376 gange, og udskrevet 1930 gange.
Kommentarer
Anna - 2012-03-23 16:29:56 Den er faktisk ret go´:)
Charlotte - 2011-08-28 13:27:07 Rigtig god opskrift bruge den da jeg holdte græsk aften:)
- 2011-05-17 13:29:54 Jeg plejer at gøre fyldet lidt lækre ved også at tilføje finthakket rød peberfrugt i.
Dafnies - 2010-10-24 17:22:04 Det smager super godt! Jeg plejer at komme ekstra fyld i og så serverer jeg tzaziki og sesamkartofler til (Kartofler skåret i både, vendt med olie, salt, peber og sesamfrø og herefter bagt i ovnen)..
Abdulilla - 2008-04-12 17:36:06 den er smadregod!
Per - 2008-03-17 11:14:56 Tror det skal være ren lammekød eller halvt lam og kalv eller okse for at være rigtig græsk.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider