hakket okse- og flæskekød 500 g. hakket okse- og flæskekød
250
g.
chorizo 250 g. chorizo
50
g.
grønne oliven uden sten 50 g. grønne oliven uden sten
4
spsk.
majsstivelse 4 spsk. majsstivelse
salt salt
friskkværnet sort peber friskkværnet sort peber
1
nip
knust spidskommen 1 nip knust spidskommen
1
nip
chilipulver 1 nip chilipulver
1
tsk.
tørret oregano 1 tsk. tørret oregano
2
avocadoer 2 avocadoer
citronsaft citronsaft
Opskrift:
Pil løget og hak det fint. Fjern kernerne far peberfrugten, vask den, dup den tør og skær den i små tern. Svits begge dele i en 1 spsk. varm olie til de er møre.
Varm ovnen op til 200C.
Pres pølsefarsen ud af skindet og bland det med det hakkede kød i en skål. Hak oliven groft og tilsæt dem sammen med løg og peberfrugtblandingen. Drys majsstivelse og krydderier over og ælt farsen grundigt med hænderne. Form farsen til et aflangt brød.
Smør en bradepande med resten af olien, og læg farsbrødet i. Bag det midt i ovnen i en time. 10 minutter.
Før farsbrødet er færdigt skræller du avocadoerne, skærer dem over på langs og fjerner stenene. Skær frugtkødet i tynde skiver og dryp dem straks med citronsaft, så de bevarer deres smukke farve.
Anret farsbrødet på et fad sammen med avocadoskiverne.
Tips:
I stedet for pølsen kan du blande farsen med grønsager, f.eks. svampe, som du først har svitset let.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 20532 gange, og udskrevet 470 gange.
Kommentarer
Alex - 2008-03-15 14:44:52 Avocadoer kan serveres med en let chocolade souce
slagelse - 2008-02-11 21:04:26 den ret ser rigtig god ud den må jeg prøve.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider