Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rørt cremet hvidløgssmør

Rørt cremet hvidløgssmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kryddersmør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ibj

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.smør
50 g.kærgården
1 tsk.citron
1 tsk.varmt vand
2 fedhvidløg
 


Opskrift:

Blødgjort smør røres med citron og vand med en røremaskine eller elpisker. Hvidløg presses og røres i. Det hele røres med røremaskine ca. 5 min. Med elpisker ca. 8 min.

Tips:

Hvis der laves store portioner kan man med fordel anvende "etfeds hvidlæg". 1 "etfeds hvidløg" svarer til ca. 10 almindelige fed.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (14 stemmer)

Opskriften er vist 28259 gange,
og udskrevet 224 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Shc  -  2017-10-30 19:09:09
Mums.


Ingvard  -  2016-05-12 10:50:07
Nu laver jeg sæl mit smør helt fra bunden og der er der jo salt i fra start så kan man godt bruge den den


  -  2011-07-07 20:16:55
Vil helt klart anbefale at bruge rigtig smør fremfor blandingsprodukter som f.eks. kærgården. Det smager bedre, men er dog sværere at røre ud... det er hele besværet værd dog :-)


plet  -  2009-03-05 13:07:59
hvis man har lavet store portioner og frosset, kan man når det tages op med fordel, piske eller røre det igennem igen. det vil igen blive cremet. det er nok at bruge en ske.


gismo  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har lavet hvidløgssmørret af 750 gr. smør (3 pakker) og 750 gr. kærgården (3 pakker). Dertil tilsatte jeg ca. 15 tsk. varm vand, ca. 15 tsk. citronsaft samt 3 "etfedshvidløg" eller 30 alm. fed. Dernæst rørte jeg hvidløgssmørret iflg. opskriften, fordelte det i passende portioner og lagde det i fryserer. Da det var tøet, rørte jeg bare smørret op igen med en ske, og det var atter ligeså blødt og cremet, som inden det blev frosset.


  -  0000-00-00 00:00:00
Hvidløgssmørret bliver meget lækkert ved at blive rørt på denne måde. Blødt, cremet og luftigt. Det virker som det man får serveret på restaurant i små skåle.