Kommentarer
Shc - 2017-10-30 19:09:09 Mums.
Ingvard - 2016-05-12 10:50:07 Nu laver jeg sæl mit smør helt fra bunden og der er der jo salt i fra start så kan man godt bruge den den
- 2011-07-07 20:16:55 Vil helt klart anbefale at bruge rigtig smør fremfor blandingsprodukter som f.eks. kærgården. Det smager bedre, men er dog sværere at røre ud... det er hele besværet værd dog :-)
plet - 2009-03-05 13:07:59 hvis man har lavet store portioner og frosset, kan man når det tages op med fordel, piske eller røre det igennem igen. det vil igen blive cremet. det er nok at bruge en ske.
gismo - 0000-00-00 00:00:00 Jeg har lavet hvidløgssmørret af 750 gr. smør (3 pakker) og 750 gr. kærgården (3 pakker). Dertil tilsatte jeg ca. 15 tsk. varm vand, ca. 15 tsk. citronsaft samt 3 "etfedshvidløg" eller 30 alm. fed. Dernæst rørte jeg hvidløgssmørret iflg. opskriften, fordelte det i passende portioner og lagde det i fryserer. Da det var tøet, rørte jeg bare smørret op igen med en ske, og det var atter ligeså blødt og cremet, som inden det blev frosset.
- 0000-00-00 00:00:00 Hvidløgssmørret bliver meget lækkert ved at blive rørt på denne måde. Blødt, cremet og luftigt. Det virker som det man får serveret på restaurant i små skåle.
|