Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kødtimbale

Kødtimbale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Inge

Indsendt :





Ingredienser:
2-3 fintsnittede løg
50 g.smør
6-700 g.hakket oksekød
2-3 tsk.karry
 salt
 peber
500 g.friske champignon i skiver
2 peberfrugt i tern
6 spsk.rasp
4-5 æg
1.5 dl.mælk
6 laurbærblade
 
 flute
 


Opskrift:

Svits løgene i fedtstoffet til de er klare. Tilsæt det hakkede hød og rør til kødet har delt sig. Tilsæt karry, salt og peber og lad karryen svitse med.

Tilsæt champigning og peberfrugt. Tilsæt rasp. Bland det hele godt. Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad.

Pisk æg og mælk sammen og hæld æggemassen over kødet. Stik lidt med en gaffel, så æggemassen fordeler sig. Stik laurbærblade i retten.

Sæt fadet i ovnen ved 180 grader ca. 50 min. til æggemassen er stiv.

Server retten med flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 17752 gange,
og udskrevet 815 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

plet  -  2013-03-10 14:21:35
Selvom opskriften er fra bogen om hakket kød, hvad så? Bliver den dårligere af det? Er det en bog der er husstands omdelt siden du skriver det som om det er noget alle ved?


Lasse M  -  2011-05-04 03:01:57
Fantastisk velsmagende ret, bestemt ikk sidste gang jeg laver den - 9 herfra!


  -  2010-10-08 10:37:15
Opskriften er fra bogen om hakket kød


lasse  -  2009-09-16 15:28:52
super opskrift, ligesom min far lavede den


S-Maria  -  2008-03-10 22:52:23
Vi har fået denne ret siden jeg var barn, og man kan med fordel vælge andre grøntsager for at få lidt variation eller få sæsonens grønt. Vi plejer dog at bruge 400 g. hakket kød og så lidt flere grøntsager. Hakket svinekød eller kalvekød kan også sagtens bruges.


Grete  -  2008-01-18 13:31:48
Suveræn ret - også til gæster. Prøv at servere med flutes, salat, chips og creme fraice dip. Et sikkert hit..