Kommentarer
sixixix - 2013-06-28 15:18:27 Jeg synes denne opskrift skal læses igennem. "Stor/lille and"... ok, hva så med en mellem?(der MÅ være forskel på tilberedningen af en lille og en stor and), "100-125 grader" (stor stor forskel ved langtidsstegning),underlig forklaring på tidsudregning(nogen der GIDER forklare mig den;-) ellers er langtidsstegning en god ting til ALT slags kød (jaja måske ikke hk. og pølser)
Sara - 2012-12-24 12:14:44 Hvad betyder det at den skal dryppes? Altså at man skal dryppe væsken fra bradepanden over anden?
Sarah Kruuse - 2011-12-22 20:07:56 Er den ½ times hviletid + ½ time i ovnen efter klipning ( i alt 1 time) ud over stegetiden på 6 timer - altså i alt 7 timer....?
- 2011-11-19 13:37:30 Jeg skal stege en and på 3800 gram ved langtidsstegning, hvor længe skal jeg give den?
Missy - 2011-10-29 22:01:55 Så lækker en opskrift. Jeg skulle prøve at lave andesteg for første gang i mit liv i dag, og jeg endte med at vælge denne opskrift. Det var uden tvivl den bedste and, jeg nogensinde har smagt, og jeg plejer ellers ikke at rose min egen madlavning.
Grete - 2010-12-21 21:21:27 Hej
Er der nogen som har erfaringer med at stege den i en dampovn
Lene - 2010-11-16 13:47:05 2010-11-16: Jeg prøvede denne metode på en and på 3200 g, og det virkede slet ikke...!! Efter 7 timer ved 110 grader over/undervarme var den ikke ordentlig gennemstegt, og skindet var helt sikkert ikke sprødt. Jeg fik "flået" den fra hinanden, og tilbage i ovnen ved 225 grader varmluft i 20 min., og så hjalp det! Det var godt nok en stor skuffelse... :o(
Emil - 2010-11-11 13:22:20 Brugte denne opskrift til den første and jeg nogensinde har lavet og den blev helt perfekt
- 2009-12-22 16:43:57 Bilver skindet sprødt?
C. Larsen - 2009-12-21 22:46:11 Jeg gør som alle i andre, men dog laver jeg altid langtidsstegt and med brystet opad i hele stegetiden, og vender den ikke. Så står den og passer helt sig selv i 5-6 timer, med enkelte dryp engang imellem på stegen. Man kan efterfølgende pille anden i småstykker, og overhælde med lidt andefedt. (ny slags sylte, smager fantastisk 2 dage efter med sennep - og hele anden bliver forbrugt. (resterne kan fryses). Opskriften findes på dr.dk/camillaplum fra igår d.20.12.09.
mik - 2009-12-09 15:43:19 Er den anførte stegningstemp. alm. ovn eller varmluftovn ?
- 2009-11-11 10:32:49 Lavede den til jul .. og nu igen mortens aften.. alle er målløse over hvor fantastisk den and bare bliver.. den er SUPER
riborgdaehnert - 2008-12-25 17:05:25 Jeg har eksperimenteret med kombinatio af langtidsstegning og stegepose. KAN IKKE anbefales! Anden blev alt, alt alt for mør!
Riborg
Halvgas - 2008-12-22 12:53:32 Hvis min and er 3800 gram, hvor lang tid skal den så have?
Katrine - 2008-07-03 16:59:29 Den blir bare super god!!
helle - 2007-12-25 12:05:23 Super, så god har min and aldrig været før, kan varmt anbefale denne opskrift.
Per - 2007-12-23 12:48:20 Hvis blot der er afstand mellem ænderne så skulle det ikke være nødvendigt at lægge tid til.
tess - 2007-12-23 12:28:13 Skal der tillægges tid, hvis der steges 2 ænder i ovnen samtidig?
lisbeth - 2006-12-25 11:14:48 jeg stegte anden dagen før, parterede den da den var kold,lagde den i et ildfast fad hældte andefedt over sat det i køleskabet, da den skulle bruges blev den sat i ovnen ved 150 gr i 1 time, og den var stadig dejlig saftig. Så der er ingen stress på en juleaften.
Steen - 2006-12-24 22:24:35 fADNtastisk... super lækker and.. uden tvivl den bedste ever......
Bent - 2006-12-14 16:24:40 nu vil jeg altså også prøve, efter at have læst de gode ANDbefalinger. jeg glæder mig til det.
tullwe - 0000-00-00 00:00:00 rigtig lækker and. totalt topkarakter.... hvis jeg nu skal have to ænder i ovnen på en gang bliver stegetiden så længere ??? håber på svar inden fredag.
Bjørn H.C - 0000-00-00 00:00:00 Aldrig har jeg smagt så god en and i de 76 år jeg har levet. And har stået på menuen mindst et par gange om året i hele mit liv, og aldrig har jeg smagt noget så godt. Så tak for en fantastisk opskrift.
Bjørn - 0000-00-00 00:00:00 Kære Inge!
- - 0000-00-00 00:00:00 Anden blev rigtig dejlig mør... det vfa
Conny - 0000-00-00 00:00:00 Ekselent super opskrift, meget meget mere saftig rnf på "normal" stegning, og utrolig mør, uden overhovedet at være tør. Den opskrift her vil jeg gemme i "mine" hemmelige madarkiver.
jok482003 - 0000-00-00 00:00:00 det er den bedste and jeg nogensinde har fået dejlig mør uden at være tør ( vellykket jule and ) :O)
- 0000-00-00 00:00:00 Anden bliver sprød og lækker og overhovedet ikke tør. Den bliver desuden 100% gennemstegt trods den lave temperatur.
|