Stegt Krokedille hale fillet

Stegt Krokedille hale fillet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Krokodille

Oprindelsesland : Australien

AustralienKilde : Randi Buchwald

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.Benløs hale filet beregnes for hver portion
15 g.smør for hver portion
20+30 ml.citron saft
100 ml.tyk fløde for hver portion
 Lidtknust hvidløg for hver portion
 
Opskrift:
Skær på tværs af senerne? (Jeg ved ikke lige hvad the grain kan oversættes til på Dansk), skær halekødet i små medallioner. Hver stykke skulle ideelt være 1 cm tykke. Steg dem i den brunede smør ca to min på hver side, vend dem ike mere end den ene gang. Hvis kødet er frosset skal det have lidt længere tid på panden. Når kødet er stegt placeres det på et fad i en varm ovn. Kog panden af med citronsaft og med det samme tilsæt fløden. Tilsæt hvidløget og rør medens det brings i kog. Lad det så snurre indtil sovsen er så tyk den hænger på grydeskeen. Tilbered kødet på tallerken, hæld saucen over medallierne efter at have tilsat eventuel saft fra fadet der indeholdt kødet før stegning.

Serveres straks med en god krisp salad og eventuelt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 20306 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu