Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pate med bacon

Pate med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
650 g.svinesmåkød
300 g.kyllingelever
100 g.røget bacon
2 æg
2-3 dl.fløde
 Salt
1 spsk.Madagascarpeber
1 tsk.basilikum
1 tsk.merian
1 tsk.salvie
 Baconskiver
 


Opskrift:

Hak svinesmåkød, kyllingelever og røget bacon en gang gennem kødmaskinen eller i en foodprocessor. Rør blandingen med æg og fløde og krydr med salt, hakket madagaskarpeber, basilikum, merian og salvie. Lad blandingen hvile en times tid. Kom pateblandingen i en smurt pateform eller anden ovnfast form. Dæk med baconskiver.

Bag pateen ca. 1 time ved 200 grader. Server den lun eller kold med små cornichoner. Syltede asier, agurker eller en skål salat. Grove flutes er godt til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2596 gange,
og udskrevet 22 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu