Pate med bacon

Pate med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
650 g.svinesmåkød
300 g.kyllingelever
100 g.røget bacon
2 æg
2-3 dl.fløde
 Salt
1 spsk.Madagascarpeber
1 tsk.basilikum
1 tsk.merian
1 tsk.salvie
 Baconskiver
 
Opskrift:
Hak svinesmåkød, kyllingelever og røget bacon en gang gennem kødmaskinen eller i en foodprocessor. Rør blandingen med æg og fløde og krydr med salt, hakket madagaskarpeber, basilikum, merian og salvie. Lad blandingen hvile en times tid. Kom pateblandingen i en smurt pateform eller anden ovnfast form. Dæk med baconskiver.

Bag pateen ca. 1 time ved 200 grader. Server den lun eller kold med små cornichoner. Syltede asier, agurker eller en skål salat. Grove flutes er godt til.


karakterer:
Opskriften er vist 3716 gange,
og udskrevet 74 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu