Pate med bacon

Pate med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.svinesmåkød
300 g.kyllingelever
100 g.røget bacon
2 æg
2-3 dl.fløde
 Salt
1 spsk.Madagaskarpeber
1 tsk.basilikum
1 tsk.merian
1 tsk.salvie
 Baconskiver
 
Opskrift:
Hak svinesmåkød, kyllingelever og røget bacon en gang gennem kødmaskinen eller i en foodprocessor.

Rør blandingen med æg og fløde og krydr med salt, hakket madagaskarpeber, basilikum, merian og salvie. Lad blandingen hvile en times tid.

Kom pateblandingen i en smurt pateform eller anden ovnfast form. Dæk med baconskiver.

Bag pateen ca. 1 time ved 200 grader.

Server den lun eller kold med små cornichoner. Syltede asier, agurker eller en skål salat.

Grove flutes er godt til.





karakterer:
Opskriften er vist 5335 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu