Æblesuppe med sprøde brødterninger med kanel

Æblesuppe med sprøde brødterninger med kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : fisker

Indsendt :      Red:

Æblesuppe med sprøde brødterninger med kanel, billede 4 Æblesuppe med sprøde brødterninger med kanel, billede 1 Æblesuppe med sprøde brødterninger med kanel, billede 2 Æblesuppe med sprøde brødterninger med kanel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 belle de boskoop æbler
4 dl.vand
 sukker efter smag
 
 Brødterninger:
4 skiverfranskbrød
25 g.sukker
50 g.smør
 lidt stødt kanel
 
Opskrift:
skræl æbler, fjern kernehus, kom det i gryde med vand og et par spsk. sukker efter smag. bring det i kog under låg. Lad æblerne koge 5-6 min. til de er kogt ud, kom dem i blender eller pisk til pure. Hæld tilbage i gryde. kog op smag til med sukker

Skær brødet i terninger, varm smør og sukker, rist brødterninger under omrøring til de er sprøde og gyldne. drys lidt kanel imellem. Bred dem ud på et fad.

Server den lune suppe med brødterninger.

Tips:

anden æblesort kan bruges, bare de kan koges ud


karakterer:
Opskriften er vist 48609 gange,
og udskrevet 1009 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Klodset  -  2020-09-06 13:20:52
Undlad sukker og brug citronsaft og kanel, og spis den med tvebakker, det er lige sagen 😊