Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt kalkunbryst med ris og tomatsauce

Fyldt kalkunbryst med ris og tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kat.k

Indsendt :


Fyldt kalkunbryst med ris og tomatsauce, billede 4 Fyldt kalkunbryst med ris og tomatsauce, billede 1 Fyldt kalkunbryst med ris og tomatsauce, billede 2 Fyldt kalkunbryst med ris og tomatsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
100 gram Cheasy pikantost
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1.5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Paprika
   
280 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Basilikum, tørret
Oregano, tørret
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Tænd for ovnen. Varmluft: 180 grader - alm. ovn: 220 grader

Skær en lomme i kalkunbrystet. Gnid indeni og udenpå med presset hvidløg. Smør pikantosten inde i lommen.

Drys udenpå med paprika og en smule salt. Læg halvdelen af baconskiverne fordelt i et ildfast fad. Læg kalkunbrystet ovenpå, og fordel derpå det sidste bacon. Sættes i ovnen i 65 minutter.

Imens tilberedes tomatsaucen:
Hæld tomatpuréen i en gryde med vandet. Røres til det småkoger. Skru ned og kom krydderier i (Der kan også bruges fx timian, og man kan også vælge friskklippede krydderurter). Lad tomatsaucen småkoge i 3 minutter. Smag til med salt og peber.

Risene koges som anvist på emballagen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (39 stemmer)

Opskriften er vist 102548 gange,
og udskrevet 3492 gange.


Energi:
KJ total 13194 (3141 kcal)
KJ pr. Pers. 3298 (785 kcal)
Vægt ialt 2915 gram
Vægt pr. Pers. 728 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 452 KJ (107 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tvillingerne2004  -  2008-10-25 21:38:39
Rigtig lækker ret...... Jeg rullede baconet omkring kalkunbrystet istedet og lagde det i et ilfastfad. Ved siden af stegen lagde jeg skiveskåret gulerødder, skiveskåret pastinakker og dryssede med lidt salt og olie over. Som sauce brugte 3 bøtter hakkede tomater som jeg drænede for vand, og kom krydderierne i....og til sidst græsk yoghurt i. Det smagte himmelsk... Denne ret kan varmt anbefales.


Birgith  -  2008-01-03 14:59:36
fin kalorielet middag, evt. med en tomatsalat med syltede hvidløg


lene  -  2007-03-07 19:22:38
det ser lækkert ud


Per  -  2007-02-11 19:37:08
Går ud fra at det er cheasy med krydderurter og løg.