Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vintergryde med hestekød

Vintergryde med hestekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hestekød - Hestekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lis kjøller

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hestesmåkød
30 g.hvedemel
1 løg
35 g.smør eller margarine
0.5 hvidkålshoved
2 dl.vand
2 dl.tomatpure
 salt
 peber
1 tsk.rosen paprika
400 g.faste kartofler
1 dl.fløde
 


Opskrift:

Kødet udskæres i terninger,som vendes i melet.løget pilles og hakkes.smørret kommes i en gryde,heri brunes kød og løg. kålen snittes fint mens kød og løg brunes,kål pyre salt peber paprika og vand kommes i gryden og det snurre ca. 1 time. mens kødet steger, skrælles kartoflerne, som udskæres i skiver. nu tilsættes kartoffelskiverne,og retten snurre endnu 1/2 time til den er mør. lige inden den serveres tilsættes fløden , og der gives et let opkog. der kan serveres ris ell. salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (27 stemmer)

Opskriften er vist 15178 gange,
og udskrevet 389 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Uffe V Jensen  -  2008-12-13 17:59:16
Jeg synes det ser underligt ud i opskriften med så meget kål og kartofler til så lidt kød, også at det skulle kunne snurre i så lidt væde i så lang tid, men jeg prøver at lave den med lidt mindre kål, lidt mere væde, og uden kartofler.. God inspiration.. Glæder mig til at smage den..


  -  0000-00-00 00:00:00
god