Rasmus klump pandekager

Rasmus klump pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : Tove

Indsendt :      Red:

Rasmus klump pandekager, billede 4 Rasmus klump pandekager, billede 1 Rasmus klump pandekager, billede 2 Rasmus klump pandekager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
30 gram Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Æg piskes til de skummer. Det tørre blandes i, under omrøring kommes mælk, kærnemælk og olie i.

Bages i 5-7 mm tykkelse.

Tilbehør: Ahornsirup


karakterer:
Opskriften er vist 179522 gange,
og udskrevet 3459 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (194 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15580 (3709 kcal)
KJ pr. Pers. 1947 (463 kcal)
Vægt ialt 1980 gram
Vægt pr. Pers. 247 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 786 KJ (187 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lisbet  -  2017-09-09 21:45:47
Er de fryseegnet?

Lisbeth  -  2017-07-30 11:17:40
Meget lækker pandekage, især med skiver af banan i.

  -  2012-01-24 16:22:21
der bliver mange pande kager ud af den opskrift det kan jeg godt lide pluds at pande kagerne er nemme at vænde og så smager de lækkert,:)

Rusamunde  -  2011-04-18 12:07:11
helt fantastisk! specielt med med havregryn i, mmmmh ;D

tw konsulent  -  2011-03-10 19:56:39
hey det er gode pandekager. har bytte 50 g mel ud med grahamsmel og det gav en god mættehed. og sødmælken blev til skummemæk. og så kun 3/4 dl olie. har lavet dem på en alm pande, har bare lavet små i stedet for en stor. kan laves uden magarine elle olie på panden.

Lars  -  2011-01-23 09:41:15
Det her var en af de dårligste amrikanske pandekager jeg har smagt. Jeg er skuffet. Jeg regnede med den ville smage bedre. men jeg tog fejl.

Linda  -  2010-10-21 11:16:34
PANDEKAGE? hmmmmm...

hej  -  2010-09-30 22:20:13
kan de bages i en alm pande???

SIgne  -  2010-04-24 12:05:07
Kan man ikke godt bruge mølk i stedet for kærnemælk?

lau  -  2010-03-19 11:52:29
mums dejlige pandekager MED SIRUP HUSK SIRUP ellers er de ringe!

Mohamed  -  2009-09-26 20:50:25
Jeg kan ikke ligefrem lide Amerika, men denne gang tror jeg jeg gør en undtaggelse. De er jo super lækre!!

  -  2009-09-02 13:29:01
det er en rigtig god opskrift! mine børn er helt vilde, og det er en utrolig god opskrift specielt til en børnefødselsdag, der var pandekagerne hvertfald et sikkert hit :)

august  -  2009-03-14 15:38:55
kan man undvære kærnemælk og bruge almennelig mælk

TJ  -  2009-01-29 13:53:27
SLAP nu af steges/bages du for vel den samme smag

  -  2008-11-25 10:11:54
skal man bruge sådan en pande der er vist og skal der margarine på panden ved hver pandekage

Pernille  -  2008-08-29 16:50:10
Nej, det er ikke vigtigt, at det er kærnemælk, som kommer i pandekagedejen,.

mig  -  2008-04-16 15:53:02
de er så gode så gode bruger dem til fester og fødselsdage,venindepartyer og så videre og så videre

signe  -  2008-04-05 08:56:22
hej den her pandekage er super sej det er min følsdag i dag så den her pandekage er en super lækker pandekage

Teresa  -  0000-00-00 00:00:00
Disse Pandekager er jo super lækre ;) "bages eller steges " hm ... Nyd dem uanset om det er steges eller bages ;)

morgenstar  -  0000-00-00 00:00:00
Det er også bedre at dele æggene, og vende de stift piskede hvider i til sidst.

morgenstar  -  0000-00-00 00:00:00
det skal være kærnemælk, men skift bagepulver ud med 5 tsk. natron. natron er det bedste hævemiddel når man bruger kærnemælk, det gælder også med kager

Hanna  -  0000-00-00 00:00:00
SKAL det være med Kærnemælk.. er det så vigtigt?

Birgit  -  0000-00-00 00:00:00
Bages på pande indtil overfladen bobler og vend dem. De er rigtig gode og der bliver 70-75 stk. Jeg har med held fosset dem i portioner af 10-20 stk . Derefter optøet dem. Pakket dem i folie og varmet i ovenen ved ca. 200g i små 10 min.

Anne  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, en pangeKAGE skal selvfølgelig Steges/bages på en bande, men fordi det hedder en pandeKAGE hedder det også BAGES på en pande!!!!!!