Kyllingebryst i pebersovs

Kyllingebryst i pebersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Debba

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.kartofler
400 g.gulerødder
400 g.porrer
2-4 spsk.olivenolie
3 dl.bouillon
2 dl.cremefraiche
75 g.madagaskarpeber
4 store kyllingebryst/fileter
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl kartofler og gulerødder, skær dem i tynde skiver. Rens porrer og skær dem i skiver. Kom kartofler, porrer og gulerødder i en frysepose med olivenolien og "nuller" poser til olien har fordelt sig jævnt.

Spred det ud på bageplade (med bagepapir) Drys med salt og peber. Stil i ovnen ved 210 grader C i ca. ½ time - eller til grøntsagerne er møre.

Imens brunes kyllingestykkerne i lidt olie på en pande - og tag dem af. Kom bouillon, peber og creme fraiche på panden og kog igennem til en sovs. Stil kyllingestykkerne i ovnen de sidste 15 minutter.

Anret med sovs og stegte grøntsager

Tips:

Madagascarpeber = grøn syltet peber, der kan fås på dåse i de fleste supermarkeder.


karakterer:
Opskriften er vist 26241 gange,
og udskrevet 766 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

christina  -  2007-12-17 18:17:30
smager utrolig godt. Jeg valgte at tilføje sovsen et par spsk tomatpure,og krydre både kød og sovs med paprika, før jeg kom kødet ved grøntsagerne, hældte sovsen over og kom det tilbage i ovnen i 10 min.