Kommentarer
- 2015-06-16 14:53:41 Meget dårligt tips med at bruge håndmixer. Gjorde kun at jeg fik en pokkers masse opvask og besvær med at rengøre håndmixeren så nej vil jeg definitivt ikke anbefale at bruge...
Ellers prøver jeg at bage flutes efter denne opskrift står nu i køleskabet så bliver spændende at se hvordan de bliver
Kristina - 2015-04-17 22:09:54 Jeg tilføjede 3 spsk olie. Lavede tricket med vand under bagning. De blev super gode👌
- 2011-09-28 22:12:37 pensler med æg og olie, efterformning hæve en lille time p´å lun plads, ovn på max i 12 min så blev de super.
mvh.
NJ - 2011-03-30 18:47:25 Jeg blander 20 g karry i dejen, Det giver flutene en flot farve, samt en supergod smag :)
Mona - 2010-10-25 22:16:23 Jeg undrer mig over, at der skal bruges så meget gær, når brødene skal langtidshæve?
Per - 2010-08-15 18:12:19 Gode flutes, men ikke så sprøde.
Prøvede ikke det med forstøveren, men vi penslede med æg.
Line - 2008-10-31 14:43:07 Jeg synes det blev nogle super gode flutes. Det handler vist om at følge opskriften rigtig og lade dem hæve. Jeg har dog haft held med at tilsætte lidt mere vand, men det afhænger jo også af den mel man bruger.
ET LILLE TIP:
Jeg bruger en forstøver og sprøjter den med vand 3-4 gange under bagningen, så bliver de sprøde og super godt.. Rigtig rustikke:)
MiG! - 0000-00-00 00:00:00 Alt for simpel opskrift.. det er som at slikke en mel bøtte.. for tør simpelhen..
|