Lammekoteletter med friske bønner

Lammekoteletter med friske bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 lammekoteletter
 frisk rosmarin
 salt
 peber
 evt. ganske lidt smør eller olie
5-600 g.friske bønner
1 bdt.nye løg
25 g.smør
2 dl.yoghurt naturel (gerne en fast type, eller afdryppet 1 time)
1 fedpresset hvidløg
1 bdt.hakket persille
 
Opskrift:
Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter 1 time, hvis det er alm. yoghurt. Rør den med presset hvidløg og hakket persille.

Rids fedtkanten let på koteletterne og krydr med rosmarin, peber og salt.

Nip bønnerne og skær løgene i brede både. Varm smørret op i en bred gryde og svits bønnerne et par minutter. Kom løgbådene ved og krydr ligesom kødet. Lad det simre til bønnerne er møre men stadig har lidt bid.

Varm en pande op uden fedtstof og stil koteletterne på højkant til fedtet smelter fra. Steg derefter på begge sider et par minutter efter tykkelse.

Server kødet med bønnerne og kold yoghurtdip samt brød eller kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9150 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu