spinat tøes op i køleskab og vandet bliver ved og reduseres under kogning for at give smag, derefter tilsættes fløde og den jævnes af med en smørbolle. Smages til med salt, hvid peber og sukker.
Laksen anrettes på tallerken med slikasparges, tomat, Agurkspringer og dild. Spinaten serveres varm i en skål ved siden af.
Serveres med lun flütes
Tips:
Kan også serveres med røræg til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(17 stemmer)
Opskriften er vist 114718 gange, og udskrevet 3432 gange.
Energi:
KJ total 7584 (1805 kcal)
KJ pr. Pers. 1896 (451 kcal)
Vægt ialt 1493 gram
Vægt pr. Pers. 373 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal) Protein 6.0 gram Fedt 9.7 gram Kulhydrat 3.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Ove Groos - 2020-11-26 20:56:15 Hvorfor taler man om FERSK røget laks. Hvem ville dog kunne finde på at røge dåselaks eller kogt laks?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider