Koldrøget laks med flødestuvet spinat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Helbladet spinat, frost
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
300 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
8 Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 7584 (1805 kcal)
KJ pr. Pers. 1896 (451 kcal)
Vægt ialt 1493 gram
Vægt pr. Pers. 373 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 9.7 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)