røget medisterpølse eller almindelige pølser150 g. røget medisterpølse eller almindelige pølser
salt salt
peber peber
Sovs: Sovs:
2-3
løg2-3 løg
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
0.25
dl.
skinketerninger0.25 dl. skinketerninger
4
store
tomater4 store tomater
1
tsk.
timian1 tsk. timian
1
laurbærblad1 laurbærblad
0.25
dl.
vand0.25 dl. vand
0.5
bdt.
persille0.5 bdt. persille
Opskrift:
varm ovnen op til 170 grader.
Drys salt og peber over koteletterne.
Hak løgene fint, og skær tomaterne i små stykker.
Varm olien på en pande, og brun koteletterne.
Smid ikke olien ud.
Læg koteletterne i et ovnfast fad.
Kog pølsen i en gryde med vand i 5 min.
Skær pølsen i skiver.
Saucen:
Svits de finthakkede løg og hvidløg, som du presser, i olie fra koteletterne.
Tilsæt timian og laurbærbladet.
Tilsæt skinketærningerne, de hakkede tomater og vandet.
Lad det koge kraftigt, til saucen begynder at jævne.
Anbring pølseskiverne over koteletterne, og hæld saucen over.
Stil fadet over i ca. 20 min., til koteletterne er møre.
Persillen hakkes og drysses over retten, inden den serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11312 gange, og udskrevet 239 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider