Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammekoteletter og pølse i tomatsauce

Lammekoteletter og pølse i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :



Ingredienser:
0.5 dl.olivenolie
8-12 lammekoteletter
150 g.røget medisterpølse eller almindelige pølser
 salt
 peber
 
 Sovs:
2-3 løg
1 fedhvidløg
0.25 dl.skinketerninger
4 storetomater
1 tsk.timian
1 laurbærblad
0.25 dl.vand
0.5 bdt.persille
 
Opskrift:
varm ovnen op til 170 grader.

Drys salt og peber over koteletterne. Hak løgene fint, og skær tomaterne i små stykker.

Varm olien på en pande, og brun koteletterne. Smid ikke olien ud. Læg koteletterne i et ovnfast fad.

Kog pølsen i en gryde med vand i 5 min. Skær pølsen i skiver.

Saucen:
Svits de finthakkede løg og hvidløg, som du presser, i olie fra koteletterne. Tilsæt timian og laurbærbladet. Tilsæt skinketærningerne, de hakkede tomater og vandet. Lad det koge kraftigt, til saucen begynder at jævne.

Anbring pølseskiverne over koteletterne, og hæld saucen over. Stil fadet over i ca. 20 min., til koteletterne er møre.

Persillen hakkes og drysses over retten, inden den serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11026 gange,
og udskrevet 235 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu